Šestý mistrovský zápas v Třebíči 10.10.

15.10.2015 20:07

Ročník 2007
 
Sestava : Švub V. - G, Červenka R., Pochop J., Brusenbauch K., Tachir M., Jelínek J.,Novotný M.
 
K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti hráčům z Velkého Meziříčí a nezačali jsme dobře. Kluci vypadali jako ospalí (možná únava z dlouhé cesty) a brzy jsme prohrávali 4:1. V druhém poločase se naše hra zlepšila a soupeř nás již tolik nepřehrával. Naší zvýšenou aktivitou jsme si vytvořili mnoho šancí, které se nám bohužel, kromě jednéne, podařilo využít. 
 
Vrchovina : Velké Meziříčí  2 : 4
 
Góly : Tachir M. - 2
 
Druhý zápas začal stejně jako ten první. Kluci nehráli naši hru a v poločase z toho byla remíza 4:4. Do druhého poločasu jako by nastoupilo jiné družstvo. Soupeře jsme přehrávali a nakonec vysoko zvítězili.
 
Vrchovina : Třebíč   11 : 5
 
Góly : Brusenbauch K. - 4, Novotný M. - 3, Jelínek J. - 3, Tachir M.
 
Kluci, děkuji za dobrou hru.
 
 
Ročník 2008
 
Sestava : Blažek J. - G, Svoboda M. - G, Sláma H., Sláma Č., Tomášek R., Tomášek M., Lempera D., Chodil J.     
 
Stejně jako naši starší kamarádi jsme k prvnímu zápasu nastoupili proti soupeři z Velkého Meziříčí. A stejně jako naši starší kamarádi jsme působili ospalým dojmem. Od brankáře, přes obránce až k útočníkům to byl nemastný neslaný výkon. Bojovnost žádná, bez zájmu o osobní souboje, nechuť popoběhnout. Ještě že na střídačce bylo dostatek sil na hlouposti. Na tento zápas musíme rychle zapomenout. Po výhře z minulého týdne to byla studená sprcha.
 
Vrchovina : Velké Meziříčí    2 : 9
 
Góly : Lempera D., Sláma H.
 
K druhému zápasu jsme nastoupili proti klukům z Třebíče a brzy jsme prohrávali. Nedařilo se nám oživit hru a stále jsme působili unaveně. Naštěstí se o výsledek aktivně pral Jonda Chodil. Na to, že má za sebou pouze pár tréninků a byl to jeho první soutěžní zápas, ukázal ostatním, jak se má bojovat o výsledek. Za jeho předvedenou hru jej musím pochválit. Doufám, že v příštím zápase se k němu přidá více spoluhráčů. 
 
Vrchovina : Třebíč    4 : 5
 
Góly : Chodil J.- 4
 
Už tuto sobotu si můžeme spravit chuť. Tak uvidíme.