TJ Bedřichov- U15 1:2 (1:1)

10.10.2015 10:45

Branky: 26. Lengal Dominik - 16. Požár Daniel, 70. Požár Daniel

Sestava  U15 : Vopršal Petr  Dobrovolný V.,  Dvořák M. , Hudec D., Švanda T., Žák M., Daniel F., Hájek J., Chroustovský F., Peňáz Š., Hudák V., Lhoták P., Požár D., Ptáček V., Vranka F.,    Skryja V.,  

 

komentář: 

zápas byl od první minuty ve vysokém tempu , a obě mužstva  předváděla  pěkný fotbal.  Domácí mohli jít  hned ve druhé minutě   do vedení , kdy  stopeři   nepokryli  pronikajícího  hráče (č 7) a ten se dostal sám před brankáře. Ten ale hosty  podržel, stejně  tak  jako ještě  dvakrát  v prvním poločase.  První poločas byl pěkný, vyrovnaný s řadou šancí na obou stranách. Hostující tým  šel  do vedení  kdy se po  rohu  krásně  na první tyči prosadil Dan Požár hlavou. Pak několik dobrých  šancí   neproměnili jak domácí  , tak ale   ani hosté, kde chyběl klid   k zakončení. Razance  tentokrát ke skorování  nestačila. Domácí tým  srovnal po 2metrovém ofsajdovém postavení  útočníka, který tentokrát pomezní   nevnímal.  To byla  na  prvním poločase  kaňka, jak ale všchni víme, tak tyto situace  k fotbalu patří...Trochu to samozřejmě  rozjitřoilo  atmosféru, kdy hosté cítili velkou křivdu, domácí  pak   radost  z branky.   Do šaten se  tedy  šlo smírně 1:1. Druhý poločas  se   odehrával  již v podstatě pod taktovkou   hostů z  Nového Města, kteří byli aktivnější,  kombinačně přesnější a  drželi míč  více na svých  kopačkách. Domácí se víceméně  bránili, , jejich ojedinělé výpady již nebyly tak nebezpečné  jak v prvním poločase-  oba stopeři již  byli  při bránění dvou domácích útočníků mnohem  obezřetnější. Bylo vidět, že hosté chtějí tento zápas přetočit na svou stranu . Velmi blízko k tomu měli  v 65 minutě, kdy se nádherně  přes 4  hráče prokličkoval  nejlepší hráč  hostů Pepa Švanda  a umístěnou střelou překonal  brankáře (  nejlepší hráč  domácích ). Tuto střelu  však zastavila  tyč a míč, který zůstal ležet 30 cm před tyčkou a před zcela prázdnou brankou se stal  předmětem zájmu DVOU hostujících hráčů. Ti se ale  v přemíře snahy nedorozuměli a  místo klidného "doťuknutí " do branky   nejprve  opět trefili  tyčku a   následně podélnou střelou  , která měla mířit  do  branky  trefili  dobíhajícího domácího  hráče, který  míč  odkopl  do bezpečí. Trochu  infarktová situace pro všechny  z hostujícího týmu. Tentokrát ale     tato situace  hosty z Města nesložila- hráli  až do posledního okamžiku a   jejich aktivita  se vyplatila -  v poslední minutě  poslal  pěkný  centr do  malého  vápna Filip Daniel a   z druhé vlny  jej  krásně   trknul hlavou  do branky - kdo jiný než Dan Požár !!    který  se tak stal zachráncem hostí, kteří si  po právu odvezli všechny   body.  

Nejlepší hráči  hostů : Dan Požár, J. Švanda,  V. Dobrovolný a  P. Vopršal

 

názory   hráčů: 

P. Vopršál:  zápas se mi líbil,  dali jsme  pěkný gól,   soupeř  rychle  vyrovnal,  ale  našetěstí jsme po tlaku v druhé půli  skórovali v poslední minutě, akže    paráda. Gól hostů  mě  mrzel. protože  kluci  trochu v obraně  přestli hrát, a i když to byl jasnej  ofsajd, tak musí  hrát  dokud  sudí nepískne. v prním poločas  jsme  měl víc práce, protože   obránci   nehráli  dost  aktivně. V druhém poločasu už to bylo dobré,  práci jsem skoro žádnou neměl. Kluci  byli  víc  u soupeře a  ten se tak nedostával   do větších šancí. dnes se mi  nejvíc líbili  Pepa Švanda  a Dan Požár . 

F.Vranka:  zápas  byl   super,    pro mě  byl  lepší než když se vyhraje  9:1 - tohle  byl soupeř  kterej nás nutil hrát  svoje  masimum. Gralujuji  Požimu  ke krásným dvěma   gólům. Tenhle soupeř  byl   důraznější,  měli také vynikajícího gólmana , kterej je podržel.  Navíc dobře  rozehrával  na  oba  jejich útočníky, kteří byli   velmi rychlía dělali nám problémy.  Ze spoluhráčů  se mi kromě  Dana  nejvíc  líbil  Vojta,  Šíma  Pepa a  žaky, který  byl  v obraně  dneska  dobrej. Škoda , že jsme se  - hlavně  v druhým poločase  snažili    dát  gól  spíš   z delších střel, který byly pro domácího brankáře   lehký a  všechny pochytal.  Pak  ale poslední minuta  byla  super- Poži  to tam krásně  poklidil havou ,  tak jsme si to užili !

děkuji za rozhovor a přeji úspěchy 

 

foto na  sfkvrchovina.rajce.idnes.cz/U15_TJ_Bedrichov_-_U15_1-2_1-1_10.10.2015/