Třináctý mistrovský zápas v Chotěboři 15.5.

18.05.2016 07:10

Ročník 2008

Sestava :   Blažek J. - G, Chodil J., Jelínek J., Tomášek R., Svoboda M., Tomášek R., Beseda S., Křivánek M., Kreutzer M.


SFK Vrchovina   :   Humpolec                  9 : 2

První zápas se nám povedl. Od začatku jsem začali hrát aktivně, kluci dobře běhali a nedali soupeři čas na rozehrávku. Naši útočníci si dobře nahrávali a dařilo se nám zakončení. K vidění byl pěkný fotbal a naše vítězství bylo zasloužené.

Góly :  Chodil J. - 5x, Jelínek J. - 3x, Tomášek M.


SFK Vrchovina  :  Chotěboř                    3 : 5

V druhém zápase jsme začali také aktivně. Soupeře jsme přehrávali, ale oproti prvnímu zápasu jsme naše šance nedokázali proměnit. Nakonec se nám podařilo jít do vedení, které jsme však nedokázali udržet. Většinu zápasu jsme hráli na polovině soupeře, který po našich neproměněných šancích z rychlých protiútoků vývoj zápasu otočil. Je škoda, že jsme naší zbrklostí nedokázali vstřelit více gólů.
Z dobře vytvořených pozic šly naše střely často mimo branku, nebo byly doprostřed branky, kde stál připravený gólman. Na této herní činnosti budeme muset zapracovat. Kluky bych chtěl pochválit za předvedený výkon v obou utkáních a za jejich bojovnost. Až se v zakončení trochu uklidníme, zas to bude o něco lepší.


Góly :  Chodil J. - 2x, Jelínek J.