Vrchovina vyšla poprvé v sezoně naprázdno

17.04.2017 10:45

Pelhřimov / Nové Město - V rámci nadstavby 1. - 6. KP Vysočiny odjela Vrchovina k zápasu do Pelhřimova v silně improvizované sestavě.

FK Pelhřimov - U15 5:2 (2:1) branky: Chroustovský (PK), Pulkrábek

Sestava: Vopršal - Novák, Požár, Švanda T., Lhoták - Bojanovský, Chroustovský, Červenka, Pulkrábek - Raus, Jícha. Střídali: Dvořáček, Mička, Hlavsa, Šiška, Král. Trenéři: p. Laštovička, Dobrovolný


Vrchovina na hrbolatém terénu šla velmi rychle do vedení, když v 16 si parádně zpracoval vysoký míč Raus, ale v zakončení byl faulován. Ve 2´ zápasu se štěstím proměnil pokutový kop Chroustovský. Domácí se však nenechali zaskočit a hráli velice konstruktivní fotbal, kterým dostali Vrchovinu pod tlak. Z toho pramenily dvě branky a do přestávky otočení skóre ve prospěch domácích.

Ve druhé půli Vrchovina dostala dvé slepené branky a bylo prakticky po zápase. Za konci utkání přišla krásná kombice na hranici 16, na jejímž konci byl střelec Pulkrábek, který kosmeticky upravel skóre zápasu. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě a oplatili tak hostům podzimní porážku z Nového Města.