2.PU s Vranovem nad Ťopľou s vítězstvím

13.07.2016 19:22

 

Radešínská Svratka - V dalším přípravném utkání divizní muži jasně přehráli pátý tým tabulky 3. slovenské ligy - východ.

 

muži A - MFK Vranov n/Ť. 3:0 (1:0) branky: 6´Poul, 77´Skryja, 90´Žák

 

Sestava SFK: Michálek (46´Šmída P.) - Mužík, Vícha, Smetana L., Skryja J. - Žák - Poul, Michal, Mazel - Šmída M., Kovář

Střídali: v 60´Skalník K., Wolker, Bača, Blažíček, Nespěšný

 

Ve druhé minutě namazal nepodařenou malou domů mladičký Žák, ale Michálek vytasil zákrok snů. O 4 minuty později hostující obrana vyrobila naprosto totožnou hrubici a Poul se nemýlil - 1:0. Ve druhé půli se trefil ze 17 metrů Skryja, když chytře podstřelil zeď - 2:0. V poslední minutě zápasu se trefil Žák, když přihrávku zprava pod sebe vymyslel další mladík střídající Blažíček - 3:0.

 

Vyjádření trenéra Libuši: Nastoupili jsme v sestavě po soustředění, která se stále jenom krystalizuje. Náš soupeř porazil Prešov v generálce na slovenskou ligu 3:1. Velmi dobře jsme se posouvali v bloku, asi bych vyzdvihnul celou obranu, protože zahrála kompaktně a navíc vstřelila i rozdílové branky.

Hodnocení trenéra Petrova: Zápas splnil účel, porovnání mezi fotbalem v ČR a SR. První gól padl po hrubé chybě a stejně tak i druhý. Mě osobně se fotbal velmi líbil a díky za velmi pěkné přivítání.

 

podrobnosti později...