5.PU a druhá remíza v řadě

20.02.2017 07:02

Pardubice / Nové MěstoByla to hodně dobrá prověrka, protože tým V.Mýta patří ke špičce divize C. Domácí byli fotbalovější a měli i více šancí, ale ve druhé půli jsme se jim dokázali vyrovnat. S naším výkonem jsem byl spokojený,“ přiznal lodivod Vrchoviny Richard Zeman. 

 

FK VYSOKÉ MÝTO - muži A 1:1 (1:0) branky: 5´domácí (PK) - 71´Skalník M.

 

Na umělém trávníku v Pardubicích-Ohrazenicích hned v úvodu zápasu šli domácí z penalty do vedení, brankář Šmída nedostal šanci. Celý první poločas jsme se spíše bránili, domácí byli lepší v poli, lépe se pohybovali a také hrozili ze svých křídelních výpadů. Ale obrana si v kritických chvílích dokázala poradit. Jednou musel matador Burian zaskočit za Šmídu, vykopával míč z brankové čáry.

Druhá půle přinesla změny v sestavě a Vrchovina dokázala dvacet minut před koncem srovnat Michalem Skalníkem, který zužitkoval centr Michala po odvráceném rohu domácí obrany. Vysoké Mýto zvýšilo obrátky a Šmída v brance musel 2x vytasit špičkový zákrok a jednou jej zachránila pravá tyč.

Sestava Vrchoviny: P. Šmída - Skalník K., Burian, Vícha, Chalupa - Ošmera, Michal, Wolker, Poul  - M. Skalník, Žák. Střídali: Kovář, Bača, M. Šmída.

 

Další výsledky:

Kolín - Polná 5:2, Sparta Brno - Velká Bíteš 1:4, HFK Třebíč - Táborsko B 2:4, Žďár - Ždírec 0:1, Pelhřimov - Ledeč 3:0, V.Meziříčí - Tasovice 1:2