5.PU Vrchovina podruhé v přípravě prohrála

21.02.2016 07:51

Na žďárské umělce si Vrchovina dala dostaveníčko s účastníkem divize C - SK Vysoké Mýto, které je v tabulce po podzimu osmé.

SFK Vrchovina - SK Vysoké Mýto 0:2 (0:0)

 

Sestava Vrchoviny: Michálek - Smetana L., Drdla, Wolker - Čírtek, Blažíček, Michal, Žák - Bača, Nespěšný, Kovář. Střídal: Roháček

Soupeř se představil ve velmi dobrém světle, zejména v prvním poločasu jsme nedokázali eliminovat jejich aktivitu, jen za cenu příliš mnoho faulů. 

Z toho potom pramenily standardky do našeho obranného území. Nad věcí byl brankář Michálek, který postupně všechny příležitosti Mýtských zlikvidoval. Měl výborné tři, čtyři zákroky. Domácí mohli skórovat hned na začátku utkání, když přestřelili zeď i branku z volného přímého kopu z 19 metrů.

 

Druhý poločas byl vyrovnaný, hrálo se spíše mezi šestnáctkami. Rozhodující moment záasu přišel v 60', když hosté z rozehraného rohu přetáhli centr na vzdálenější tyč a útočník se hlavou nemýlil - 0:1. Vrchovina poté zabrala, ale velmi aktivní obrana hostí nám nic nedovolila. Pojistku čtyři minuty před koncem z brejku po rohu domácích proměnili v druhý gól - 0:2, na střelu po zemi Michálek nestačil reagovat.