Béčko si veze tři body z Rantířova

16.05.2016 06:00

 

Rantířov - Přetahovaná na špici pokračuje, pouze jedno kolo setrvala Nová Ves na vedoucí příčce I. A třídy. Ve 22. kole se na ni zpět vrátila Vrchovina B, jež brala tři body v Rantířově. Oběma celkům ze špice pomohl Žďár, který protrhl proti třetí Třebíči B střelecké trápení.

 

RANTÍŘOV - muži B 1:3 (1:1) branky: 2´ Blažíček P., 61´ Sodomka Petr, 86´Polnický

Hned ve 2. minutě domácí špatně zareagovali na balon do lajny a centr do vápna se po odrazu dostal až k volnému Petru Blažíčkovi, který neměl problém skórovat do odkryté branky. Rantířov se ale brzy radoval z vyrovnání. Živný si zaběhl na penaltu, kam dostal přesný míč, do kterého trkl hlavou a Petr Šmída byl bezmocný. Ve zbytku poločasu se hrála vyrovnaná partie, oba týmy měly po dvou šancích, ale gól už žádný nepadl.

Ve druhém dějství přetahovaná pokračovala. Domácí po hodině hry udělali chybu, míč se dostal k Petru Sodomkovi, který byl nekompromisní. Za chvilku mohlo být opět vyrovnáno, jenže píšťalka sudího Šťastného zůstala po faulu na Kozáka ve vápně němá. Domácí se dál snažili, tlačili se před branku, ale tam jim nebylo přáno. Navíc v závěru se po standardní situaci prosadil hostující Polnický.

Rozhodčí: Šťastný

ŽK: 4:3

Diváci: 60

Vrchovina B: P. Šmída - Bača, Drdla, Veselý, J. Skryja - Vašíček, Pavel Sodomka, Bárta (76. Josífek), P. Blažíček (81. Krejčí) - Petr Sodomka (90. Němeček), Polnický.