Béčko Vrchoviny dovezlo tři body

26.09.2015 15:30

Sokol Želetava - muži B 2:4 (2:3) branky: Šmída, Veselý, Sodomka Petr (PK), Drdla

Sestava Vrchoviny B: Šmída - Veselý, Drdla, Fagula (K), Bača - Josefek (88' Vašíček), Kršek, Blažíček R., Žák - Sodomka Petr (77'Němeček), Šmída (67' Buřval)

Hosty poslal do vedení už v 5. minutě Šmída. Domácí sice brzy srovnali Michalem Vrbkou, ovšem týmu Vrchoviny vrátil vedení v 18. minutě Veselý. I když za devět minut podruhé vyrovnal Michal Vrbka, vzápětí zajistil poločasové vedení hostům z pokutového kopu Sodomka. Vrchovina zkraje druhé půle zvýšila zásluhou Drdly. Tři góly dala Vrchovina ze standardek, které domácí neubránili a jeden z penalty.

Pro domácí celek se jedná o ztrátu. „Prohráli jsme doma a propadáme se tabulkou. Jsem nazlobený hlavně na ty kluky, kteří dostali červené v Čáslavicích a teď nám chybí. Taková vyloučení si nemůžeme dovolit, tak široký kádr zase nemáme. Od té doby jsme s výjimkou vítězství nad Třeští nebodovali. Kluci na hřišti bojovali a nemám jim co vytknout, ale nenašli jsme recept na ty jejich standardky,“ uzavřel hodnocení domácí kouč.

Na druhé straně trenér Havlík byl velmi spokojený."Počtvrté v řadě jsme bodovali a výkony mají vzestupnou tendenci, i když samozřejmě ke klukům určité připomínky mám, ale jinak jsme splnili v Želetavě náš plán."

Rozhodčí: Rýgl

ŽK 4:6, ČK 1:1 (Jičínský - Kršek)

Diváci 70