Devátý mistrovský zápas v Novém Městě 16.4.

22.04.2016 17:32

Ročník 2008

Sestava : Blažek Jan (1.zápas), Svoboda Matěj (2.zápas) - G, Sláma H., Kunstmüller L., Křivánek M., Tomášek M.,Tomášek R., Žák J., Rychtera D., Kreutzer M., Sláma Č.

SFK Vrchovina   :   Žďár nad Sázavou      1 : 6

Gól - Sláma H.

V letošním prvním jarním zápase venku jsme se postavili hráčům, kteří nás na podzim porazili vysoko 0 : 15. Od začátku zápasu jsme se museli bránit a lépe hrající soupeř nám vstřelil několik gólů. V prvním poločase jsme nechali soupeře v klidu kombinovat a jen zákroky našeho brankáře dokázaly zastavit narůstající skóre. Po přestavce se však hra našeho týmu zlepšila. Kluci začali běhat a břestali se bát osobních soubojů. Žďár již tolik gólů nedal a nám se podařilo vstřelit čestný gól.



SFK Vrchovina   :    Havlíčkův Brod       8  :  5

V druhém zápase se soupeřem, který nás na podzim také jasně přehrál, se nám podařil vstup do zápasu. Od začátku kluci běhali, snažili se kombinovat a výsledek se dostavil. Celkově zlepšeným výkonem jsme nakonec slavili vítězství. Přesně takovýmto výkonem bychom se měli prezentovat i v dalších zápasech. V tomto zápase bych chtěl za bojovnost pochválit Huga Slámu. Jen víc takovýchto zápasů.

Góly - Sláma H. - 4, Kunstmüller L., Křivánek M., Tomášek M., Svoboda M.