Druhý mistrovský zápas v Havl. Brodě 13.9.

16.09.2015 19:09

Ročník 2007
 
Sestava : Pochop J. - G, Bukáček D., Tachir M.,Hájek J., Červenka R., Brusenbauch K., Jelínek J.
 
První zápas jsem hráli znovu proti hráčům ze Žďáru nad Sázavou a je to vždy těžký soupeř, který nám nic nedá zadarmo. Po bojovném výkonu jsme zaslouženě vyhráli.
 
Vrchovina : Žďár  6 : 4
 
Góly : Brusenbauch K. - 4, Jelínek J. - 1, Bukáček D. - 1
 
 Druhý zápas jsme sehráli proti domácím hráčům z Havlíčkova Brodu. Celý zápas jsme měli hru pod kontrolou, kluci předvedli moc pěkné kombinace a po zásluze vyhráli.
 
Vrchovina : Havlíčkův Brod  13 : 1
 
Góly :  Brusenbauch K. - 6, Tachir M. - 5, Hájek J. - 2
 
Kluky chválím za předvedený výkon a věřím, že se budeme neustále zlepšovat.
 
 
Ročník 2008
 
Do prvního zápasu s hráči ze Žďáru nad Sázavou jsme šel s obavami. Minulý týden nás převálcovali, k ničemu nás nepustili a byla z toho vysoká prohra. O to mileji jsem byl překvapen z vývoje zápasu. Už jsme jen nebránili, podařilo se nám vyhrávat i vzájemné souboje a ohrozit soupeřovu branku. Kluci se opravdu snažili a bylo vidět, že si na hřišti pomalu začínají věřit. Nakonec jsme prohráli, ale už se nám podařilo vstřelit i gól a nebýt přílišné nervozity při našich šancích, mohlo jich být i více. Opět nám perfektně zachytal brankář a pomalu se z Honzy Blažka stává opora týmu. Nejvíce mě potěšilo, že již nebyl jediným aktivním hráčem na hřišti, ale snažili se všichni kluci.
 
Vrchovina : Žďár nad Sázavou     1 : 8
 
Gól : Žák J.
 
 
Do druhého zápasu jsme po krátké přestávce nastoupili proti domácím borcům z Havlíčkova Brodu. Místní oddíl díky široké základně dokázal postavit dva vyrovnané a silné týmy. Nevím jestli to bylo únavou, pocitem uspokojení po prvním zápase nebo tím, že našeho hrotového hráče Huga Slámu zákeřně štípla vosa, ale tento zápas se nám nepodařil. Opět jsme se vrátili k nedůrazné hře, kdy všichni běhají za balonem, ale do souboje se nikomu z našich nechce. Po ztrátě míče se někteři jen dívali, co se bude dít a nesnažili se o jeho opětovné získání. Ani výborný výkon gólmana nás neuchránil od vysoké prohry. Z tohoto zápasu si musíme vzít ponaučení a ke každému z dalších utkání přistupovat zodpovědně a s vetší vervou. I přes tuto porážku bych chtěl klukům za předvedené výkony poděkovat a už se těším na sobotu, co předvedeme v Bíteši. 
 
Vrchovina : Havlíčkův Brod      0 : 13