Druhý mistrovský zápas v Havl. Brodě

14.09.2015 20:41

Tým - ročník 2005

 

FC Žďár - Vrchovina 4:9 (2:5)
 
branky: Kutra 4x, Starý 4, Hudák
 
 
Havl. Brod - Vrchovina 5:14 (2:6)
 
branky: Kutra 5x, Sklenář 4x, Hlaváčová 3x, Jelínek, Starý
 
 

Obě utkání měla obdobný průběh. Oběma soupeřům jsme dokázali v začátcích zápasů vstřelit dvě rychlé branky, které nám dodaly patřičný klid a sebevědomí. Soupeři se poté sice ještě dokázali dostat do hry, ale kluci a děvče hned přepnuli na jiné obrátky a nepřipustili tak žádné  komplikace. Z naší strany byly k vidění výborné individuální výkony, krásné fotbalové akce, střely, důraz atd. Dokonce na hřišti začínáme i komunikovat. Samozřejmě se v zápasech objevilo i několik omylů, ale je jasné že 100 minut hry v této kategorii nelze odehrát úplně dokonale. V neděli panovala velká spokojenost. Jen tak dál!

 

Sestava: Dobrovolný J. (G), Hlavsa L., Jelínek F., Hájek V., Starý A., Kutra D., Sklenář D., + 1. zápas Hudák K., 2. zápas Hlaváčová V.

 

Tým - ročník 2006

 

FC Žďár - Vrchovina    7:6

Branky: Nechvátal 2x, Hlaváčová 2x, Mil. Dvořák 2x

S tradičním soupeřem jsme sehráli opět vyrovnané utkání. K vidění byly pěkné kombinace na obou stranách. Zápas měl všechno – náboj, vzrušení, pěkné individuální akce. Bohužel jsme o něco málo více individuálních chyb udělali my a tak jsme prohráli. V tomto zápase nás zdobilo nasazení a vůle poprat se o výsledek.

 

Havl. Brod - Vrchovina    17:5

Branky: Mi. Dvořák 3x, Šolc 2x

 

V tomto utkání nás čekal soupeř, který byl o rok starší. Tím jsme se sice nezabývali, ale hráči soupeře nejen že byli starší, ale fotbalově opravdu na výši. Od začátku jsme tahali za kratší konec. Soupeř nás přehrával naprosto ve všem. Nicméně mrzí mě, že většinu zápasu a zejména první poločas jsme se odevzdali, nebyla vidět snaha poprat se o výsledek, skoro jako by nám to bylo jedno. Bohužel s takovým soupeřem to bylo hodně vidět a projevilo se to i na skóre. Je to škoda – hrát se dá s každým. Za 14 dní můžeme s tímto soupeřem složit reparát.

 

Sestava ve složení: Dvořák Martin (G), Šolc Marek, Dvořák Milan, Nechvátal Matyáš, Hlaváčová Veronika (1. Zápas), Hudák Kryštof (2. Zápas), Lempera Lukáš, Drdla Antonín, Hendrich Samuel, Humlíček Jan

 

Opět spoustu krásných fotek od Petra Šolce můžete shlédnout zde:

https://akvaryby.rajce.idnes.cz/Vrchovina-_Fotbal_13.9.2015_Havlickuv_Brod

Díky!!!!!!!!