E.on cup 2016 - finále je v Českých Budějovicích

29.08.2016 16:20

Oba přípravkové týmy již naplno trénují a tréninkový proces byl o minulém víkendu doplněn o každoroční účast na turnaji o pohár starosty Velké Bíteše. Většinou jsou problémy se složením týmů díky prázdninám, ale někdy i bohužel díky jiným aktivitám hráčů, které upřednostní. Nejinak to bylo i v letošním ročníku a obrovskou pochvalu zaslouží všichni, kteří se zúčastnili a odehráli celý turnaj úplně bez střídání. Což v tom počasí, které panovalo, nebylo vůbec jednoduché.

Jak mladší, tak starší přípravka byla rozdělena na dva týmy a výsledky se počítali z obou hřišť. Hrálo se dvoukolově, takže si všichni zahráli do syta. Starší přípravka se utkala s týmy Velké Bíteše, Měřína a Velkého Meziříčí. Na konci nám chybělo jedno vítězství k tomu, abychom se stali vítězi turnaje. Vyhrálo Velké Meziříčí. 

Ml. přípravka se utkala s týmy Velké Bíteše, Velkého Meziříší a FŠ Třebíč. Byť nám jeden hráč chyběl a museli jsme si dokonce hráče půjčovat, ml. přípravka celý turnaj vyhrála a odváží si domů na rok putovní pohár pro vítěze. Dosažené výsledky nepřeceňujeme, jsme přece jenom ve stadiu učení, ale výsledek potěší a určitě to děti povzbudí do další práce. 


Ve čtvrtek se jede do Českých Budějovic

Starší přípravka se o tomto víkendu chystá na špičkově obsazený E.on cup 2016 v Roudném u Českých Budějovic, do kterého se kvalifikovala přes regionální kolo v Humpolci, kde obsadila druhé místo. V základní skupině nás čekají opravdu zvuční soupeři, jako třeba Sparta Praha a Zbrojovka Brno. Patříme sice k outsiderům turnaje, ale pro děti to bude opravdu velký zážitek a pevně doufáme, že všechny favority aspoň trochu potrápíme. Jako malý regionální klub nemáme určitě stejné podmínky pro rozvoj dětí, ale i malý klub může něco dokázat. Je to ocenění práce trenérů, hráčů, ale i rodičů, kteří tomuto sportu jsou naklonění...

Držte nám prosím palce, o výsledcích Vás budeme určitě informovat! 

podrobnosti ZDE