Fotbalová pozvánka na víkend

12.08.2016 07:21

Nové Město - V sobotu 13.8.2016 rozjíždí svoji soutěž dorostenci v MSDD. A právě zde máme první změnu proti původnímu rozpisu. Oba týmy měli hrát původně v Blansku, ale domácí klub požádal z technických důvodu o změnu pořadatelství a Vrchovina ochotně vyhověla. U19 a U17 se představí tedy v domácím prostředí Vrchovina arény v N.Městě od 10 a 12.15 hod.

 

V neděli 14.8.2016 v pozdním odpoledni v 16.30 hod. začíná 2. kolo I.A tř., když rezerva Vrchoviny zajíždí k dalšímu zápasu tentokrát do Želetavy. V prvním kole oba týmy dokázaly venku remizovat. Utkání bude řídit Kubeš - Kuchyňa, Kučerík. Delegátem FAČR bude p. Hrkal.

 

Dalším zápasem na domácí půdě se bude prezentovat divizní tým mužů a do Vrchovina arény přijíždí další nováček divize D MSK Břeclav, který v minulé sezoně hrál ještě MSFL a sestoupil. V 1.kole porazila Břeclav dalšího nováčka V.Bíteš tešně 1:0. Naopak Vrchovině nevyšel zápas s Bzencem. Trenérům bude určitě chybět stoper Lukáš Smetana, který se podrobil artroskopii kolena a bude ještě nějaký týden chybět. Zápas začíná v 17.00 hod. a bude jej řídit trojice rozhodčích Švehla - Pfeifer, Staněk. Delegátem FAČR je pan Karel Vidlák.

 

Přijďte povzbudit naše týmy!!