Jarní odvetu hattrickem rozhodl Michal Šmída

01.04.2017 17:55

 

Nové Město/Rad.Svratka - V rámci 15. kola I.A tř. mužů ve skupině B hostila rezerva Vrchoviny dvanáctý tým tabulky Sokol Želetava. Po zranění se blýsknul navrátivší Michal Šmída třemi brankami. Čtvrtý zářez přidal Ondřej Poul. Tým poskočil po výhře na pátou příčku.

 

muži B - Sokol Želetava 4:2 (1:1) branky: 3x Šmída M., Poul O. - Čurda, Vrbka

 

Sestava: Follprecht P. - Havelka, Smetana L., Košík, Mrkos - Němeček (46´Poul O.), Bárta, Polnický (K), Josífek (85´Fagula V.) - Šmída M., Veselý

(46´Čírtek). Připraven: Follprecht O.

Trenéři: p. HAvlík, Poul, Fagula. Vedoucí týmu p. Polívka

Rozhodčí: Šťastný - Fridrichovský, Podoba. Delegát FAČR p. Dobrovolný

 

Skóre zápasu otevřel již v 10´svým průnikem do 16-ky Michal Šmída, který se po dlouhodobém zranění opět vrátil do sestavy. Na jeho přízemní střelu na zadní tyč byl brankář Vlček krátký - 1:0. Ve stejné situaci se objevil hostující útočník na druhé straně, ale Follprecht v brance byl na místě a svůj tým podržel. Vyrovnání přišlo chvilku před přestávkou, když skávavý míč prošel vedle obránců a brankáře a skončil u zadní  tyče v síti - 1:1, šťastným střelcem byl Čurda.

Druhá půle měla vyrovnaný průběh do doby, než se podruhé v 70´ trefil Šmída, stejným průnikem do vápna - 2:1. O tři minuty později navíc zvýšil Poul umístěnou hlavičkou z malého čtverce na zadní tyč - 3:1. Hosté přeskupily řady a tlačili se před Follprechta, toho opět využil po osmi minutách rychlý Šmída a podepsal účet zápasu - 4:1. V poslední minutě bombou kosmeticky upravil skóre hostující Vrbka - 4:2.

 

ŽK 1:1 ČK 0:0

Diváci 100