Třetí mistrovský zápas ve Velké Bíteši 19.9.

23.09.2015 15:55

Ročník 2007

Sestava : Pochop J., Bukáček D., Brusenbauch K., Červenka R., Jelínek J., Lempera D., Tachir M.

Po minulém zápase v Havlíčkově Brodě jsme byli namlsaní dobrými výsledky a to právem. Oba zápasy, jak proti domácí Bíteši, tak proti Jihlavě, musím rozdělit na čtvrtiny. Zápas proti Bíteši jsme rozehráli dobře a po první desetiminutovce jsme vedli 1:0. Druhá desetiminutovka, úplně jiný obraz. Soupeř nás tlačil a góly z dorážek, často smolnými, hru úplně otočil. Tato druhá desetiminutovka skončila  0:7. Druhý poločas jsme hráli 1:2. Myslím, že soupeře jako je Bíteš můžeme porážet, ale musíme zlepšit hru a vyvarovat se individuálních chyb.

Velká Bíteš : Vrchovina    9 : 2

Góly : Brusenbauch K. a Jelínek J.


Druhý zápas proti Jihlavě jsme začali taktéž dobře. Po prvních deseti minutách jsme vedli 2:1. Ve zbytku zápasu soupeř začal hrát jednoduchou kombinační hru a prakticky na tři doteky se dostával před naši bránu. Pokud náš brankář míč vyrazil, tak hráči Jihlavy z druhého sledu balón doráželi do prázdné branky. Celá hra našeho týmu se rozpadla a težko se hledala motivace do další hry.

Jihlava : Vrchovina   17 : 4

Góly : Brusenbauch K. - 2, Jelínek J. - 2

Výsledky sice vypadají strašlivě, ale i tak si myslím, že je to motivace do další práce. Kluci jsou šikovní a je na nich vidět, že je fotbal baví. A to je dobře.


Ročník 2008

Sestava : Blažek J. - G, Svoboda M., Sláma H., Tomášek M., Tomášek R., Mach P., Křivánek M., Kreutzer M.

Vstup do prvního zápasu proti domácím hráčům z Velké Bíteše se nám povedl. Kluci hráli aktivně, nebáli se osobních soubojů a dostávali se do zakončení. I přes tuto aktivitu se soupeř ujal dvoubrankového vedení. Je pozitivní, že to kluci za tohoto stavu nevzdali a naše pokračují aktivita vedla ke vstřelení gólu. V druhém poločase se však naše bojovnost vytratila. Často jsme naší nedůsledností pouštěli soupeře do zakončení. Výsledkem byla prohra 5 : 1. Pozitivním poznatkem z tohoto zápasu je skutečnost, že pokud budeme aktivně přistupovat k osobním soubojům, nebudeme se bát popoběhnout, něco s balonem vymyslet a ne ho jen bezmyšlenkovitě odkopnout, můžeme s některými ze soupeřů hrát vyrovnanou hru.

Velká Bíteš  :  Vrchovina    5 : 1

Gól : Sláma H.


Do druhého zápasu jsme nastoupili proti hráčům z Jihlavy. Je potřeba zmínit, že soupeřovo družstvo bylo složeno výhradně z hráčů ročníku 2007, tedy kluků, kteří fotbal hrají déle. Na hřišti byl tento rozdíl okamžitě vidět. Od začátku jsme byli pod tlakem. Soupeř nás přehrával a často se dostával do zakončení. Kluci se snažili, ale proti soupeřovým přesným souhrám často působili bezradným dojmem. Z ojedinělých šancí se nám nakonec podařilo nepříznivý výsledek korigovat. Nejprve vstřelil gól Milda Tomášek a poté po závaru před soupeřovou brankou si soupeř vstřelil vlastní gól. Po poradě s rozhodčím byl tento gól přiznán Hugovi Slámovi, který byl při této akci nejaktivnější. V tomto zápase jsem nejvíce postrádal chuť bojovat a s nepříznivým výsledkem něco udělat.

Jihlava : Vrchovina    12 : 2

Góly : Tomášek M., Sláma H.

Všem klukům děkuji za účast a předvedené výkony. Každým zápasem se o kousíček posunujeme dál.

 

A opět pár fotek, za které děkujeme:

od Radky Jelínkové: filipjelinek.rajce.idnes.cz/fotbal_st._pripravka/

a

Petra Šolce: akvaryby.rajce.idnes.cz/Vrchovina_fotbal_-_Velka_Bites_sobota_19._9./