Kadlec zařídil penaltové vítězství

03.10.2016 05:19

 

Stará Říše - Trenérům Vrchoviny tentokrát chyběl obránce Petr Dobiáš, kterému se v týdnu narodil další potomek - gratulujeme. Na jeho místo se postavil v sestavě Vícha. 

FSC Stará Říše - muži A 1:0 (0:0) branka: 80´ Kadlec (PK)

St. Říše: Jícha - Dvořák, Príborský, Kadlec, Cipruš - Rygl, Pokorný, Vodáček, Severa (46. Vacek), Brnický (82. Plichta). 

Vrchovina: Michálek - Vícha, Burian, Bodeček, Wolker (80. Bača) - Blažíček, Michal, Mazel, Žák - Poul, Kovář. 

Nejlepší hráči: Kadlec, Severa - Michal

Rozhodčí: Ságl - Pfeifer, Voneš. Delegát FAČR Beneš

ŽK: 1:5

Diváci: 115

Poslední celek ve Staré Říši byl aktivnější a chvílemi měl i více ze hry. První šance však přišla ze strany domácích. Chlumského křížná střela však letěla vedle, stejně dopadl i projektil na druhé straně po střele Poula, které těsně prolrtěla kolem zadní tyčky. Po třiceti minutách přišlo ve vápně domácích hraní rukou domácího obránce, ale píšťalka sudího zůstala němá. 

Hosté hýřili aktivitou i ve druhé půli a Jícha se při střelách ze střední vzdálenosti musel činit. Na druhé straně se ke hlavičce dostal kapitán Kadlec, ale pokus umístěný k tyči výtečně zlikvidoval Michálek. Rozhodující moment přišel po přetaženém centru. Chlumský vystřelil, odražený míč se k němu znovu vrátil, posunul si ho a byl faulovaný. Nařízenou penaltu pak s přehledem proměnil Kadlec. Vrchovina vrhla všechny síly do útoku, ale opět z toho byla jen dalekonosná střela, se kterou si spolehlivý Jícha poradil.