Okresní derby skončilo remízou

28.09.2016 14:36

Nové Město - U15 se v sobotu střetla na hřišti v Pohledci se Světlou n/S. a vyhrála vysoko 10:1 (6:0), když hattrickem se blýsknul Viktor Macciolli.

O čtyři dni později na sv. Václava kluci přivítali na hřišti v N.Městě n/Mor. okresního rivala FC Žďas Žďár n/Sáz. Zápas se odehrál za výborné divácké kulisy cca 150 diváků a byl k vidění parádní fotbal.


U15 - FC ŽDAS Žďár n/S. 2:2 (2:1) branky: Macciolli, Ptáček


Kluci z Vrchoviny šli v zápase rychle do vedení. Vedoucí branku, již v 7 minutě, vstřelil ostrostřelec týmu Viktor Macciolli, který svůj průměr - vstřelenou branku na zápas, dodržel. Po čtvrthodině už domácí vedli o dvě branky, když přesnou střelu vyslal Ptáček. Jenže domácí se chvilku před přestávku dopustili hrubé chyby v obraně a hosté pohodlně snížili.

Druhá půle byla nahoru, dolů. Viděli jsme spoustu krásných akcí na obou stranách, jedinou však využili hosté, kteří střelou z hranice 16 na zadní tyčku zaslouženě vyrovnali. Dva bojují a třetí se směje. Protože Humpolec dokázal doma porazit vysoko Polnou 6:1, Vrchovinu střídá právě Humpolec v čele KP Vysočina.