Osmý mistrovský zápas v Pelhřimově 24.10.

29.10.2015 19:17

Ročník 2007

 

Sestava: Brusenbauch Karel, Bukáček Denis, Červinka Radim, Pochop Jan, Lempera Dan, Tachir Marek

 

Vrchovina : Pelhřimov     4 : 2

G: Tachir 3x, Brusenbauch

 

Na začátku prvního utkání s Pelhřimovem  jsme  začali dobře kluci kombinovali a postupně se nám podařilo dat góly a byli jsme o něco lepším týmem. Soupeř nás ohrozil jen sporadicky, dobrá práce Denise v obraně a dobře zahrál i Karel ve předu. Za dnešní výkon proti Pelhřimovu klukům patří velká pochvala.

 

Vrchovina : Bystřice nad Pernštejnem      2 : 6

G: Bukáček, Drdla

 

Ve druhém zápase nás čekala Bystřice. Soupeř hrající rychlí, důrazný fotbal, podpořený velice dobrým gólmanem. Prvních pět minut jsme byli asi ještě v šatně a po zásluze jsme prohrávali 0:2

Místy jsme hráli zcela zbytečně do plných a nesmírně zbrkle. K větší spokojenosti mi scházela větší fotbalovost, myšlenka a klid v rozehrávce. Kluci s Bystřicí sehráli odevzdané utkáni. Zde se ukázaly naše nedostatky, na které se v rámci zimní přípravy musíme zaměřit.

 

Za podaný výkon v obou zápasech klukům děkuji. 

 

Ročník 2008

Sestava : Blažek J. - G, Svoboda M. - G, Tomášek R., Kreutzer M., Mach P., Křivánek M., Tomášek M., Chodil J., Sláma M.


V prvním zápase jsem nastoupili proti domácím hráčům Pelhřimova. Ve vyrovnaném zápase proti silnému soupeři se nám dlouho dařilo držet bezbrankový výsledek. Naši kluci hráli pěkný fotbal, snažili se kombinovat a v bráně nás několika pěknými zákroky podržel náš gólman Honza Blažek. Nakonec se soupeři podařila pěkná akce a po vstřelení branky šel do vedení. Je výborné, že se kluci tímto nepříznivým vývojem nenechali znechutit a dál předváděli bojovný výkon se snahou o vyrovnání. Tato snaha byla nakonec oceněna a podařilo se nám vyrovnat. V dalším průběhu zápasu se hrál vyrovnaný fotbal a soupeř nám opět uskočil do jednobrankového vedení. Všem klukům musím poděkovat, že se opět nevzdali a dál bojovali o pěkný výsledek. Z několika našich šancí se nám nakonec podařilo vstřelit vyrovnávací gól. Tento zápas se musel líbit nejen hráčům a trenérům, ale i fanouškům, kteří svým fanděním vytvořili výbornou kulisu.

Vrchovina : Pelhřimov     2 : 2

Góly :  Chodil J. - 2


Ke druhému zápasu jsme nastoupili proti mužstvu z Bystřice nad Pernštejnem. Oproti předchozím podzimním zápasům to byla příjemná změna. Postavil se nám soupeř, který na tom byl fotbalově o trochu hůře než my. Kluci si tam mohli vyzkoušet fotbalovější akce, nahrávky, kličky a zakončení. Na postu gólmana došlo ke změně, kdy Honzu Blažka vystřídal Matěj Svoboda a několika pěknými zákroky přispěl k naší vysoké výhře. Ostatní hráči v poli snad konečně pochopili, že z pěkné přihrávky kamarádovi na gól může být stejná radost, jako kdyby ten gól dali sami, že je lepší dát pěknou, dlouhou přihrávku, než s míčem běžet přes půlku hřiště a že udělat s balonem kličku a najít si volný prostor není špatné. Toto všechno jsme si vyzkoušeli a snad to do jarních bojů nezapomeneme. Za výborný výkon všem hráčům děkuji. Byla radost je pozorovat, jak se radují ze vstřelených gólů a že jich nebylo málo.

Vrchovina : Bystřice nad Pernštejnem      10 : 1

Góly : Chodil J. - 6, Sláma H., Kreutzer M., Tomášek M., Tomášek R.