Pátý mistrovský zápas v Chotěboři 3.10.

06.10.2015 21:01

V sobotu 3.10.2015 jsme zajeli k zápasům do Chotěboře. Soupeřem nám byli domací hráči a tým z Humpolce. Vzhledem k vysoké marodce hráčů z Chotěboře se domácím podařilo sestavit pouze jedno mužstvo. K druhému zápasu jsme tedy naše dvě družstva sloučili v jedno.

Ročník 2007

Sestava : Švub V. - G, Brusenbauch K., Novotný M., Jelínek J., Bukáček D., Tachir M., Červinka R.

První zápas jsme sehráli proti hráčům z Humpolce. První poločas vyzněl lépe pro soupeře. Přestože jsme měli balon častěji pod kontrolou, byla naše nedůraznost v zakončení a špatná souhra obrany s útokem potrestána dvěma góly. Soupeř se tak dostal do vedení 3:2. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, vyvarovali jsme se chyb a soupeře zatlačili na jeho polovinu. Toto zlepšení nás dovedlo ke vstřelení gólů, které nakonec znamenaly naše vítězství.

Vrchovina : Humpolec    7 : 4

Góly : Brusenbauch K. - 3, Novotný M. - 2, Jelínek J., Tachir M.

Kluky chválím za předvedenou hru a hlavně za druhý poločas, kdy předváděli pěknou kombinační hru. Kluci děkuji, jen tak dál.


Ročník 2008

Sestava : Blažek J. - G, Hájek J., Lempera D., Svoboda M., Sláma H., Sláma Č., Tomášek R., Tomášek M.,

Do sestavy pro zápas s týmem z Humpolce jsme zařadili dva hráče ročníku 2007, Kubu Hájka a Dana Lemperu. Tento tah vedl ke zlepšení kontroly balonu na hřišti, lepší kombinaci a tím se nám častěji naskytovala možnost ke gólovému zakončení. Kvalitní hra těchto dvou hráčů s sebou strhla i ostatní kluky a měli jsme tak možnost sledovat pohledný zápas. Od začátku se nám podařilo soupeře dostat pod tlak a vybudovat si gólový náskok. Z ojedinělých akcí se soupeři podařilo dát tři góly, ale ani to jim nestačilo. Vždy jsme na obdrženou branku dokázali zareagovat a díky šesti vstřeleným gólům jsme na konci zápasu mohli slavit naše první letošní vítězství. Za předvedené výkony bych chtěl všem klukům poděkovat. Byla radost sledovat jejich snahu a zápal.

Vrchovina : Humpolec     6 : 3

Góly : Hájek J. - 4, Sláma H. - 2


Společný tým 2007,2008

Jak již bylo zmíněno, k druhému zápasu jsme museli kluky sloučit. Vzhledemk této skutečnosti se na hřiště dostávali v krátkých intervalech a jejich zápasové vytížení nebylo velké. Bylo vidět, že jim všem vždy chvilku trvalo, než se na hřišti rozkoukají. Z toho pramenilo i velké množství nepřesností v našem zakončení. Každý se snažil v krátkém střídání využít svoji šanci, což často vedlo ke zbrklému a nepřesnému ohrožení soupeřova gólmana. Nakonec se z mnoha šancí podařilo vsítit góly, které znamenaly naše vítězství. Vím, že tato rychlá střídání jsou složitá a musím klukům poděkovat, že se snažili využít svůj přidělený herní čas a pomoci týmu k výhře.

Vrchovina : Chotěboř    4 : 2

Góly : Lempera D. - 3, Novotný M.

Věřím, že jsme si všichni, trenéři, hráči i diváci, tuto sobotu užili a již netrpělivě vyhlížím další zápasy.