placení členského příspěvku, info

16.11.2014 19:24

Dobrý den,
Vážení rodiče, přeposílám Vám mail Ivana Hudáka (hl. kontaktní osoba za přípravku sfk) ohledně placení členského příspěvku. Pro děti ve školičce (roč. narození 2008 a mladší) to platí obdobně s tím, že částka je

500,-CZK/půlrok/rodinu  (Pokud již platíte za jedno dítě, tak za další děti platit nemusíte nic)

Částka je nižší proto, že děti ve školičce nevyužívají všechny prostředky tak jako např. děti v mladší nebo starší přípravce, doprava autobusem atd. 
 
Pokud tedy máte pocit, že Vaše dítě fotbal ve školičce baví a Vaše účast je a bude pravidelná, prosím Vás o zaplacení příspěvku.

Pokud to s dítětem zkoušíte a pořád se rozhodujete, tj. víc nechodíte než chodíte, nebo jste se k nám připojili teprve v poslední době, nechávame placení na Vašem uvážení.

V každém případě Vás chci poprosit abyste příspěvek brali jako podporu podmínek pro Vaše děti.

Způsoby placení:
 

1. Převodem z účtu na účet
 
účet SFK Vrchovina je 1623701369/0800  (tedy u České spořitelny).
Do poznámky (zprávy) prosím uveďte jméno za koho platíte, např. Josef Novák, ročník 2008
 
2. Hotově trenéru Bobulovi, Jelínkovi nebo Chroustovskému. Tuto možnost využívejte prosím jenom ve výjimečných případech, máme s tím dost práce...děkuji.
 

Pokud jste již platili, děkujeme za podporu.
S pozdravem
Bobula Marek


 

Dobrý večer,
 
polovina fotbalové sezony je téměř u konce a já si uvědomil, že máme skluz v platbě příspěvků na fungování klubu. U všech ostatních kategoriií je tento proces téměř u konce. Vybrané prostředky jsou samozřejmě použity na provoz klubu - správa hřiště, praní dresů, autobusy na zápasy, atd. Příspěvek se pro letošní sezonu nezměnil - tj. 2000 Kč za sezonu pro přípravku a 1000 Kč na sezonu pro školičku. Platbu je možné rozdělit na dvě části polovinu teď (1000 Kč přípravka  a 500 Kč školička) a druhou polovinu zjara před jarními koly. A nebo je možné zaplatit celou částku najednou. Jelikož máme zpoždění, chtěl bych poprosit o provedení platbu nejpozději do konce listopadu. Pokud v klubu trénují dva nebo více sourozenců, platí se pouze za jednoho. 
 
Platubu je možné provést převodem na účet České Spořitelny 1623701369/0800. Do poznámky uveďte jméno hráče, za kterého je provedena platba. Pokud má někdo problém s převodem peněz z účtu na účet, v těchto vyjímečných případech může zaplatit hotově přímo mě na tréninku ml. přípravky ve čtvrtek nebo v sobotu.
 
Děkuji moc za spolupráci.
 
Ivan Hudák