První mistrovský zápas v NMNM

14.09.2015 20:39

Tým - ročník 2005

 

Vrchovina - FC Žďár    6:2 (2:0)

Branky: Kutra 2x, Sklenář 2x, Starý, Jelínek

V prvním utkání nové sezony nás čekal tradiční soupeř ze Žďáru. Hra byla od začátku z naší strany neslaná, nemastná. K vidění v první půli byl spíše boj s mnoha osobními souboji a nepřesnostmi na obou stranách. I přesto jsme se dokázali dostat do dvoubrankového vedení. Vstup do druhé půle nám vyšel na výbornou. Kluci dobrých 15 minut  hosty k ničemu nepustili a sami v této fázi hry celé utkání rozhodli. Poté ale nastalo sebeuspokojení s výsledkem a hráči mohli být za svoji pasivitu potrestáni. Naštěstí žďárští své nadějné příležitosti nedokázali proměnit a mohli jsme tak slavit první vítězství.

 

Vrchovina - Nedvědice    15:3 (5:3)

Branky: Kutra 5x, Jelínek 3x, Sklenář 3x, Starý 2x, Hendrich, Hájek

 

Od počátku jsme šli za vítězstvím. V první dějství jsme ještě nedokázáli odskočit soupeři na vyšší brankový rozdíl, to se však podařilo v půli druhé a kluci postupně navyšovali odevzdaným hráčům Nedvědice na konečných 15:3. Skóre mohlo být i vyšší, ale proti byl gólman hostí, který vytasil několik dobrých zákroků.

 

Sestava ve složení: Dobrovolný J. (G), Jelínek F., Hájek V., Starý A., Kutra D. Sklenář D., Hlavsa L. + 1. zápas Humlíček J. a 2. zápas Hendrich S. (oba r. 2006) si za své dnešní výkony zaslouží pochvalu!

 

Tým - ročník 2006

 

Vrchovina - FC Žďár    4:5

Branky:  Hudák 3x, Hlaváčová

Do utkání se Žďárem jsme vstupovali s pokorou, neboť jsme si byli vědomi, že v loňském ročníku nás tento soupeř mnohdy přehrával rozdílem třídy. Moje obavy však byly zbytečné. Od začátku jsme se do soupeře pustili a sehráli jsme s ním opravdu vyrovnanou partii. Větší hřiště nám svědčilo. Individuálně jsme měli vice prostoru. Byl to boj o každý míč. Někdy jsme se sice lehkovážně těžce vybojovaného míče zbavili, ale jinak jsme opravdu hráli dobře. Prohráli jsme nešťastným golem v závěru, na který už jsme nedokázali zareagovat díky nedostatku času. Celý tým za předvedený výkon chválím.

 

Vrchovina - Nedvědice    16:1

Branky: Hudák 7x, Hlaváčová 3x, Nechvátal 3x, Šolc, Dvořák Milan, Lempera

 

Soupeře jsme od začátku přehrávali a vítězství bylo jenom otázkou skóre. Některé situace jsme řešili příliš zbrkle a i proto rozdíl není mnohem vyšší. Ke konci už se naše hra trochu zvrhla – zapomněli jsme na naše heslo “tým nade vše” a každý si chtěl dát gól. To ale většinou vede k herní roztříštěnosti do mnoha osobních soubojů. Přesto všechny chválím za nasazení a touhu dotlačit míč do soupeřovy branky. První vítězství ve st. přípravce se cení.

 

Sestava ve složení: Dvořák Martin (G), Šolc Marek, Dvořák Milan, Nechvátal Matyáš, Hlaváčová Veronika, Hudák Kryštof, Lempera Lukáš, Drdla Antonín, Hendrich Samuel (1.zápas), Humlíček Jan (2.zápas)