první zápas s Nedvědicí a Žďárem 5.9.2015

12.09.2015 20:50

Ročník 2007
 
Sestava : Švub V.-G, Bukáček D., Tachir M., Brusenbauch K., Jelínek J., Červinka R a Hájek J.
 
Dne 5.9.2015 jsme na domácím hřišti sehráli první  mistrovské zápasy. První zápas proti tradičnímu rivalovi ze Žďáru nad Sázavou jsme zvládli a kluci předvedli pěknou hru. Ve vyrovnaném souboji jsme nakonec slavili vítězství.
 
Vrchovina : Žďár        9:6
 
Branky : Brusenbauch K. - 4, Hájek J. - 2, Jelínek J. - 2, Tachir M. -1
 
Druhý zápas jsme hráli proti Nedvědici. Začátek zápasu nám vyšel. Hráli jsme stejnou hru jako proti Žďáru a po zásluze se ujali vedení. V druhém poločase soupeř potrestal naše chyby a zápas otočil.
 
Vrchovina : Nedvědice    4:6
 
Branky  : Jelínek J. - 2, Tachir M. - 1, Brusenbauch K. - 1
 
Stále je co zlepšovat, ale kluky musím pochválit za předvedenou hru a nasazení. Kluci děkuji.  Mička Jiří.
 
 
Ročník 2008
 
Sestava : Blažek J.- G, Tomášek R., Tomášek M., Mach P., Svoboda M., Sláma H., Sláma Č., Krejčí F. a Křivánek M.
 
Jak již bylo napsáno v předešlém příspěvku, v prvním podzimním soutěžním utkání nás čekali hráči ze Žďáru nad Sázavou. A soupeř to byl přetěžký. Od začátku utkání nás přehrávali ve všech směrech. Svou bojovností, herním nasazením a pohlednými kombinacemi nám připravili nemálo perných okamžiků. Během krátké chvíle jsme prohrávali, což se nejspíše neblaze podepsalo na psychice našich hráčů. Nebyli jsme schopni si pořádně nahrát, vzájemné souboje jsme lehce prohrávali, nebo je radši ani nepodstupovali. V konečné fázi šlo už jen o to, kolik gólů dostaneme. Naštěstí jsme měli v bráně Honzu Blažka, který několika pěknými zákroky zabránil ještě větší prohře. Musíme si však říci, že pro naše hráče to byl první společný zápas a pro některé to byl první soutěžní zápas v životě. Hráči ze Žďáru nad Sázavou byli po týdenním soustředění a hrají spolu již delší do
 bu.
 
Vrchovina : Žďár      0:15
 
Ve druhém zápase jsme poměřili síly s hráči z Nedvědice. V tomto utkání jsme potkali kluky, kteří nám byli herně blíž. Zpočátku jsem s nimi hráli vyrovnanou partii a začaly se nám dařit i nějaké fotbalovější věci. Oproti zápasu se Žďárem byl u některých kluků vidět větší herní zápal. Tato naše aktivita vedla k našemu prvnímu gólu, díky kterému jsme se ujali vedení. Po vstřelení našeho druhého gólu jsme si však chybně mysleli, že to půjde samo a to se nám vymstilo. Po několika nepozornostech soupeř vyrovnal a šel do vedení. To se opět neblaze podepsalo na našem výkonu. Kluci si přestali věřit, nebojovali a až na vyjímky se nesnažili o obrat. Zde musím pochválit duo Slámovců, kteří se o výsledek prali až do konce. Bohužel to nestačilo a o gól jsme prohráli.
 
Vrchovina : Nedvědice    3:4
 
Branky  : Sláma Č. -1, Svoboda M.- 1, Sláma H. - 1
 
Tyto první zápasy nám ukázaly, že nás čeká spousta práce. Věřím, že se naše hra bude zápas od zápasu zlepšovat. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za předvedené výkony a rodičům za projevenou podporu v hledišti.