Rezerva podala v Herálci sympatický výkon

08.08.2016 02:54

Herálec - Rezerva Vrchoviny zajížděla na horkou půdu do Herálce, kde dlouho sahala po všech bodech. Herálec remízu honil až na poslední chvíli.

 

Sokol Herálec/ZR - muži B 1:1 (0:1) branky: 86´ Ptaczek - 30´ Havelka

 

Herálec čekal po návratu do I. A třídy jeden z nejtěžších možných soupeřů. V úvodu šlo o vyrovnaný zápas, hosté v něm, ale byli nebezpečnější. První varování skončilo na Bednářově tyči, druhá velká šance už skončila v jeho síti, když se o branku postaral po půl hodině Havelka. „V první půli měli hosté víc příležitostí, byli nebezpečnější,“ přiznal domácí kouč Miroslav Kučka.

Po změně stran byla patrná herálecká snaha o vyrovnání. Střelci se ale dlouho hledali. Domácí zachránil až Jan Ptaszek, který po centru z levé strany a následném závaru před brankou nadvakrát propálil brankáře Skryju. „Vzhledem k průběhu zápasu jsme převzali iniciativu, tlačili jsme se do zakončení a byla jen otázka času, kdy to tam spadne. Bod musíme brát, protože jsme skórovali až v 86. minutě,“ uvědomoval si Kučka.

 

Herálec: Bednář - Veselský, Černý, J. Ptaszek, Škorpík, Bureš, Slováček (72. Čejka), Kovář, Hamák Okurka, Boháč.

Vrchovina B: P. Skryja - Mrkos, Poul, Havelka, Vašíček Josífek (74. Němeček), P. Blažíček, Raus (82. Krejčí), Dobiáš (69. Kršek) Bárta, Polnický.

Rozhodčí: Niederle

ŽK: 1:2. ČK 0:0

Diváci: 251.