Rezerva Vrchoviny "dojela" na neproměňování šancí

26.09.2016 06:24

 

Rantířov - muži B 5:1 (3:0) branky: 13. Kubík, 33. Frolda, 40. Pavlíček, 60. Kozák, 71. Kovačík - 80. Polnický

Ve 13. minutě stoper Kovačík z půlky nacentroval dlouhý balon před branku a důrazný Kubík střelou pod břevno nedal Skryjovi v brance hostů šanci -1:0. Po půlhodině hry se uvedla nová rantířovská akvizice. Zkušený Frolda dostal od Kubíka přesnou přihrávku a s klidem poslal míč do sítě - 2:0. A to nebylo z domácího gólového představení zdaleka vše, protože pět minut před přestávkou rozehrál Horáček rohový kop, kterým přesně našel naběhnuvšího Pavlíčka, a ten hlavou zvýšil na 3:0. 

Po změně stran a hodině hry vybojoval míč rantířovský Vaněk, poslal přímý balon do vápna, kde si ho zpracoval Kozák a s přehledem navýšil skóre na 4:0. Zanedlouho se po několika odrazech objevil míč u Kovačíka, a ten se také nemýlil - 5:0. Až deset minut před koncem se prosadili hosté, ale trefa Polnického nic neznamenala. „V první půlce jsme měli čtyři šance a tři jsme proměnili, to nás uklidnilo. Kluci to zvládli, musíme je pochválit, ale i hosté bojovali a nesložili zbraně,“ dodává asistent trenéra Radek Pavlíček.

 

Vrchovina B: Skryja - Havelka, Mrkos, Fagula, Bača - Čírtek, Vašíček, Bárta, Josífek - Follprecht (60. Krejčí), Polnický.

Rozhodčí: Šetek

ŽK: 2:3

Diváci: 100