Slavičín zvítězil naprosto zaslouženě

05.09.2016 10:06


TVD Slavičín - muži A 4:0 (1:0) branky: 19. Horáček, 56. Matůš, 80. Kříž, 90. Velecký.

Prvních dvacet minut byla hra v poli naprosto vyrovnaná, což změnila první branka zápasu. Po centru z levé strany Bača nepokryl ve vápně Horáčka, který otevřel skóre. Od tohoto okamžiku měli domácí velký tlak a obrana Vrchoviny byla v jednom ohni. Za Michálkem dokonce dvakrát zvonilo břevno, ale skóre už se do pauzy nezměnilo. Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Domácí byli nadále v tlaku, který v 56. minutě zúročil pěknou střelou z šestnáctky Matůš. V závěru zápasu se hráči Slavičína gólově prosadili ještě dvakrát, a Vrchovina se tak domů vracela s debaklem. 

 

"Bohužel nám v současné době chybí fotbalová kvalita. Děláme vzadu zbytečné chyby, které soupeři pokaždé využijí," kriticky zhodnotil vystoupení svých svěřenců kormidelník Vrchoviny Ladislav Libuša.


Rozhodčí: Rosický

ŽK: 2:1

Diváci: 160


Slavičín: Vypušťák - Matůš (76. Salajka), M. Švach (58. Goňa), Kocián, Kříž, Mezírka, Velecký, Lukaštík, T. Švach, Školník, Horáček (72. Bartoš).

Vrchovina: Michálek - Bača (84. Čírtek), Dobiáš, Vícha, Blažíček (68. Veselý)- Mazel, Michal, Wolker, Žák, Kovář - Poul.

Nejlepší hráči: Musil, Horáček, Kříž.