U19 - FC Viktoria Otrokovice 1:0 (1:0)

10.10.2015 10:00

Branka: 5' Kyselý   

Sestava Vrchoviny: Šmída Petr, Smolík Jakub, Havelka Jiří, Ondra David, Horálek Jakub, Blažíček Radek, Kachlík Jakub, Čírtek Michal, Bárta Vojtěch, Roháček Petr, Kyselý Michal (80´ Raus Evžen)

Vedoucí týmu k zápasu: Věděli jsme, že nás čeká velice silný soupeř, který v tomto ročníku dosud neprohrál a v případě výhry by se dostal do čela tabulky. Od úvodního hvizdu to byla ale Vrchovina, kdo udával tempo hry. Už v 5. minutě se domácí radovali z gólu. Michal Kyselý na pravé straně před pokutovým územím převzal přesnou přihrávku, ukázkově se zbavil obránce a střelou na bližší tyč skóroval. Celý první poločas jsme soupeře přehrávali a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Bohužel jsme už ale nedokázali žádnou šanci proměnit v branku. Toto marné snažení pokračovalo i ve druhém poločase. Několik dobrých příležitostí nám překazil výborný brankář hostů, něco jsme řešili zbrkle a párkrát nám chybělo jen víc štěstí. Kdyby zápas skončil výsledkem 5:0, odpovídalo by to více celému průběhu hry a nikdo z přítomných by se asi nedivil. Hosté si toho za celý zápas mnoho nevypracovali a nebezpeční byli hlavně z rohových kopů. Brankář Petr Šmída likvidoval pouze pár střel na bránu a udržel tak čisté konto.

Hráčům patří za předvedenou hru i za bojovnost dík. Konečně to byl výkon, na jaký jsme byli zvyklí v minulé sezoně. Jen by to ještě chtělo přidat nějakou branku. Teď je potřeba vzestupnou formu potvrdit v dalším zápase na Spartě Brno.