Vrchovina dostala pořádnou facku

08.08.2016 02:40

Nové Město - Velké očekávání je vždy před prvním mistrákem. Ovšem nikdo netušil takovou sprchu od nováčka soutěže. Druhý poločas ukázal tým v plné nahotě = blamáž a rozklad týmu.

 

muži A - TJ Sokol Bzenec 1:6 (0:2) branky: 84. M. Šmída - 38. a 52. Kasala, 43., 64. a 90. Reška, 82. Šmahaj.

Další snímky Petra Skryji I. najdete ve fotogalerii ze zápasu.

Úvod zápasu vůbec nenapovídal nic o propadáku. Ovšem Šmída svoje dvě šance neproměnil. Sedm minut před pauzou otevřel skóre Kasala a výsledek poločasu zpečetil rychlonohý Reška, když jeho střela propadla Michálkovi u tyče mezi rukavicemi. V poslední minutě poločasu byl před očima sudího v 16 nekompromisně smeten Blažíček tvrdým zákrokem, ale sudí nereagoval.

Po příchodu z kabin v 52´ přidal Kasala už třetí branku Bzence a o deset minut později svoji druhou branku Reška a bylo po zápase. Poté zdecimovaná obrana domácích začala kupit chybu za chybou. Hosté nastřelili ještě dvakrát břevno a neproměnili další tři vyložené šance. Osm minut před koncem se parádně trefil špílmachr Šmahaj a upravil na 0:5. O minutu později, po vysunutí Šmídy, alespoň domácí útočník snížil. V závěru však po další hrubici obrany zkompletoval hattrick hostující Reška 1:6.

Nováček soutěže byl rychlejší, agresivnější, lépe kombinoval a zejména ve druhé půli domácí si nevěděli rady s jeho napadáním na své polovině.

 

Vrchovina: Michálek - Blažíček (80. Čírtek), Vícha, J. Skryja, Bača - Žák (63. Wolker) - Poul, Michal, Mazel, Kovář - P. Šmída.

Bzenec: Maňák - Mokrý, Chromeček, Petrucha, Lysoněk Šmahaj, Škodík, Zúbek, Pyclík (37. Dobeš) Reška, Kasala (80. Hudec).

Nejlepší hráči: Reška, Šmahaj, Kasala.

 

Rozhodčí: Machač - Mička, Ságl. Delegát FAČR p. Sedláček

ŽK: 4:4, ČK 0:0

Diváci: 200.