Vrchovina v Polné kopala tři penalty

22.08.2016 06:16

Polná - Vrchovina si v Polné vytvořila dost šancí ke skórování, kopala dokonce tři penalty, ale ani to k bodům nestačilo. Inkasovala však velmi laciné branky.

 

TJ Slavoj Polná - muži A 5:3 (2:2) branky: Urbánek, Šimek, Válek, Fadrný, Tlačbaba - Kovář, 2x Michal (oba z PK)

 

Zápas v Polné byl opět bohatý na góly. Hned v 5´se pohotově trefil chytrý Urbánek - 1:0. Vrchovina o dvě minuty později odpověděla rychlonohým Kovářem a gól byl pro Vrchovinu velkým povzbuzením - 1:1. Hrál se vyrovnyný fotbal, než přišla 22´ , kdy domácí zahrávali roh a po zaváhání obranného valu Šimek nemastnou a neslanou střelou k tyči opět strhnul vedení na stranu domácích - 2:1. Poté fauloval ve svém vápně gólman Skočdopole, míč si na puntík postavil stoper Vícha, ale brankář svůj tým podržel, jelikož vystihl směr a míč polapil. Byla to obrovská šance vyrovnat. Stejnou šanci hosté dostali v poslední minutě poločasu, kdy obrana v 16 faulovala Poula, další penalta. Tentokrát si postavil míč na stejný puntík kapitán Michal a vyrovnal - 2:2.

 

Druhá půle nezačala pro Vrchovinu vůbec dobře, během tří minut, mezi 49´a 51´ dvakrát lacině inkasovala a bylo prakticky po zápase. Navíc se ještě v 66´ po vyraženém míči brankářem Šmídou trefil domácí Tlačbaba a zápas se jen dohrával. Škoda jen, že slibné šance např. Poula, resp. Kováře nedokázala Vrchovina dotáhnout ke kážené brance. Tesně před koncem zápasu, dalším faulem brankáře Skočdopole, kapitán Michal opět z penalty kosmeticky upravil na konečných - 5:3.

Sestava Vrchoviny: P.Šmída - Dobiáš, Vícha, Michal (K), Blažíček - Žák - Poul, Wolker (85´Bárta), Mazel (84´Veselý), Kovář - M.Šmída (90´Čírtek)

Rozhodčí: Hlubinka - Mayer, Martinec

ŽK 2:3, ČK 0:0

Diváci 200