Vrchovina na kempu podlehla Mutěnicím

13.03.2016 09:10

 

Velké Pavlovice - V rámci závěrečného soustředění před jarní částí soutěže ve Velkých Pavlovicích se Vrchovina střetla s účastníkem JmKP FK Mutěnice a podlehla v 89´.

Mutěnice - muži A 2:1 (0:1) branka:  50 + 89´domácí - 7´Kyselý

Sestava: Michálek (46´Šmída P.) - Čírtek, Smetana L., Drdla, Wolker - Blažíček R., Žák, Michal, Kovář - Nespěšný, Kyselý

 

Generálka na koberci v Mutěnicích, který kdysi připomínal UMT hráči Vrchoviny začali velmi dobře a s chutí. Hned v 7´se trefil mladíček Kyselý, který pohotově otevřel skóre - 0:1. Domácí výběr, který loni sestoupil z divize D byl velmi aktivní a nakonec máme ještě v živé paměti souboje s ním právě v divizi. Zemánkův výběr měl určitou výhodu ve velmi početné lavičce náhradníků, což se o lavičce Vrchoviny nedalo říci. "V první půli jsme měli rozhodnout o zápase, ale šance jsme nevyužili", říká trenér Kysilko.

Ve druhé půli velmi rychle domácí Mutěnice srovnali na 1:1, po chybě naší obrany. Domácí výběr poslal na hřiště hned sedm čerstvých hráčů a na Vrchovině se projevil náročný program kempu.

 

Trenér Libuša zhodnotil soustředění slovy: "Odtrénovali jsme vše potřebné i generálka splnila svůj účel, jsem velmi spokojený s přístupem hráčů a také kádr se nám začíná rozšiřovat po zranění. Žel uvidíme, jak to bude s mistrákem proti Kozlovicím, ve čtvrtek leželo na hřišti po sněhovém přídělu 40 cm pokrývka bílé peřiny a předpověď není pro fotbal moc optimistická. Nechceme hřiště zničit hned prvním zápasem!" 

 

18. kolo MSD sk.D muži A - Kozlovice je plánováno na neděli 20. 3. 2016 v 15.00 hod. Fanoušky budeme včas informovat o situaci kolem zápasu. Přece jenom z Kozlovic (část Přerova) je to k nám přes 160 km a nechce riskovat zbytečnou cestu soupeře.


Další generálky:

HFK Olomouc - Šumperk 0:2, Žďár - Bystrc 2:0, Hranice - Přerov 1:3, MS Brno - Blansko 3:2,